07 apr 2017
april 7, 2017

Nieuw bedrijfslogo

0 reacties

Niet alleen onze producten moeten up to date blijven, maar ook ons imago. Dus was het tijd voor een frisse wind door de huisstijl. Allereerste stap in dit proces is een nieuw logo!

Strakker en duidelijker
Het resultaat mag er zijn. Een veel strakker vormgegeven logo dat gemakkelijker als digitale banner op websites en in mailings is te gebruiken en meteen duidelijk maakt waar we voor staan.

Door de woorden Manchetten & Compensatoren naast Euro te plaatsen willen we bovendien de nadruk op onze producten leggen. Manchetten en compensatoren zijn waar we ooit mee begonnen zijn en daar ligt nog steeds onze kracht.

Lijnen symboliseren lucht en hitte

De rode lijn in het logo symboliseert de extreme temperaturen die onze compensatoren vaak moeten doorstaan en de blauwe lijn staat voor de koude lucht in luchttechniek waar manchetten veelal worden toegepast.

Omschakeling

De komende tijd zal geleidelijk overgeschakeld worden naar onze nieuwe huisstijl. De volgende stap in ons proces is een nieuwe website, waarover we u in de volgende nieuwsbrief uitgebreid zullen informeren.