Airsocks: dé oplossing voor luchtverversing en -koeling

Airsocks zijn de ideale oplossing om ruimten tochtvrij te maken. Ruimten waar airsocks vaak gebruikt worden, zijn bijvoorbeeld laboratoria, discotheken, scholen, clean rooms, ziekenhuizen en keukens. Een andere veel voorkomende reden om te kiezen voor airsocks is wanneer lucht in een grote ruimte homogeen verdeeld moet worden. Denk hierbij aan ruimten zoals sportscholen. Euro Manchetten & Compensatoren komt met een revolutionair systeem op het gebied van luchtverversing: de airsock. Of de lucht in een ruimte nu ververst, gekoeld, verwarmd of geventileerd moet worden, met onze ‘luchtverdeelslang’ wordt ieder denkbare oplossing mogelijk. En dat voor een prijs die u aangenaam zal verrassen.

4 redenen om te kiezen voor airsocks

Eén systeem voor het verversen, koelen, verwarmen en ventileren. Wij laten u graag kennismaken met de airsocks. In de afgelopen jaren hebben wij voor allerlei bedrijven airsocks op maat gemaakt. Wanneer u voor airsocks kiest, profiteert u van de volgende voordelen:

  • Energiezuinige manier van luchtverversing
  • Optimale verdeling van de lucht
  • Verkrijgbaar in diverse vormen, kleuren en afmetingen
  • Op afstand bestuurbaar

Laat uw airsocks op maat maken

Zowel in het binnen- als buitenland staan wij bekend als een toonaangevende producent. Ons specialisme is het maatwerk dat wij met onze eigen machines en productiefaciliteiten verzorgen. Ook op het gebied van airsocks. In een samenspel van overleg met de klant en onze kennis en ervaring op het gebied van techniek en materialen, komt er altijd een optimale toepassing uit de bus. Neem gerust contact met ons op en laat de airsocks op maat maken. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 0416 – 28 62 40 of vul ons online contactformulier in.

Stel een vraag

Heeft u een vraag over onze producten? Vul dan het onderstaande contactformulier in, een van onze specialisten zal zo spoedig mogelijk reageren op uw vraag. Heeft u liever direct hulp? Bel dan +31 (0)416 286 240.

PRIMA LUCHTVERDELING EN WEINIG ONDERHOUD

Als grote vertrekken geventileerd, gekoeld of juist verwarmd moeten worden, biedt de geperforeerde airsock uitkomst. In deze slang met inductie wordt over de gehele lengte een op maat gemaakt perforatiepatroon aangebracht. De met hoge snelheid ingeblazen lucht wordt op deze wijze krachtig vermengd met die in de ruimte. Dit resulteert in een prima luchtverversing en -verdeling. Het weefsel van de slang is bovendien niet luchtdoorlatend en voorzien van een coating die vuil weert. U heeft aan deze luchtverdeelslang dus weinig onderhoud.

JAAG VERVUILDE LUCHT UW PAND UIT

Gaat het u om verdringing van vervuilde lucht in uw pand, vraag dan naar de poreuze airsock van Euro Manchetten. Deze uit geweven textiel samengestelde verdeelslang brengt de lucht via miljoenen minuscule ‘poriën’ met een zeer geringe snelheid in de betreffende ruimte. De koelere lucht verdringt de vervuilde en zorgt op deze manier voor een optimale luchtverversing, in combinatie met een tochtvrije werkomgeving. Dit systeem is door zijn lage inblaassnelheid zeer geschikt voor het gebruik in koelruimten en vlees- en groenteverwerkende afdelingen. Zowel een lage temperatuur als sterke ventilatie zijn daarin van groot belang.

In ruim 30 jaar tijd heeft Euro Manchetten in Kaatsheuvel zijn sporen verdiend op het gebied van luchttechniek en flexibele verbindingen voor bijvoorbeeld installaties. Producten als onze textiele luchtkanalen treft u aan in belangrijke branches als klimaatbeheersing, energie, installatietechniek, pharma & chemie en zuivel. Innovatie is hierbij ons handelsmerk; zo hebben de steeds hogere eisen die gesteld worden aan het klimaat in de werkomgeving geleid tot de ontwikkeling van de airsock. Wij bieden u daarin een ruime keuze.

TOONAANGEVEND PRODUCENT

Meer dan 30 jaar actief op het gebied van flexibele verbindingen en luchttechniek en internationaal actief als toonaangevende producent.

UNIEKE TECHNIEKEN

Beschikking over een aantal unieke (snij)technieken, waarbij wij de enige in Nederland zijn die deze technieken succesvol kunnen uitvoeren.

UITERMATE FLEXIBEL

Uitermate flexibel: wij bieden zowel voor specifiek maatwerk als voor eventuele last minute spoedwerkzaamheden gepaste oplossingen.