TOONAANGEVEND PRODUCENT

Meer dan 30 jaar actief op het gebied van flexibele verbindingen en luchttechniek en internationaal actief als toonaangevende producent.

UNIEKE TECHNIEKEN

Beschikking over een aantal unieke (snij)technieken, waarbij wij de enige in Nederland zijn die deze technieken succesvol kunnen uitvoeren.

UITERMATE FLEXIBEL

Uitermate flexibel: wij bieden zowel voor specifiek maatwerk als voor eventuele last minute spoedwerkzaamheden gepaste oplossingen.

Balgkoppeling

Bent u op zoek naar een balgkoppeling? Euro Manchetten & Compensatoren levert diverse flexibele verbindingen, waaronder balgkoppelingen van hoogstaande kwaliteit. Alle producten zijn op maat te maken en spoedorders kunnen wij snel leveren. Zo bent u snel voorzien van een perfect passende balg of een balgonderdeel dat uitstekend aansluit op het geheel.

Een balgkoppeling op maat om goederen veilig door leidingen te transporteren

Bij ons kunt u terecht voor diverse balgen en aanverwante producten. Wij leveren bijvoorbeeld beladingsbalgen en balgkoppelingen. Doordat deze producten ideaal zijn voor het maken van verbindingen en het stofvrij beladen van stortgoederen, worden ze voornamelijk gebruikt in de transportsector. Zo worden goederen veilig door leidingen getransporteerd, met minimale verspilling en vervuiling. Wanneer u een balgkoppeling nodig heeft, maken wij deze graag voor u op maat. Dan weet u zeker dat de koppeling perfect aansluit op uw huidige balgen.

Een balg van flexibel materiaal

Naast een balgkoppeling kunt u bij ons ook een balg bestellen. Wij leveren balgen van verschillende materialen. Wilt u een bijvoorbeeld een vouwbalg van rubber, polyurethaan of platilon? Bij ons vindt u ze allemaal. Deze flexibele balgen zijn ideaal om uw kostbare machineonderdelen te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Ook schermen ze bewegende delen, zoals veren, assen en cilinders af, waardoor bedrijfsongevallen voorkomen worden. Uiteraard voldoen al onze balgen aan de huidige hygiëne- en veiligheidseisen, zodat ze uw productieproces niet in gevaar brengen.

Ontvang advies van de expert

Wij produceren al ruim dertig jaar flexibele verbindingen. Hierdoor kunnen wij u precies vertellen welke balgkoppeling het meest geschikt is voor uw productieproces. Wilt u persoonlijk advies of meteen een bestelling plaatsen? Bel dan naar 0416 – 28 62 40 of stuur een bericht via ons online contactformulier.

Stel een vraag

Heeft u een vraag over onze producten? Vul dan het onderstaande contactformulier in, een van onze specialisten zal zo spoedig mogelijk reageren op uw vraag. Heeft u liever direct hulp? Bel dan +31 (0)416 286 240.