Buisbescherming

UW MACHINEPARK VERDIENT ADEQUATE BUISBESCHERMING

Het machinepark vormt voor veel ondernemers het hart van hun bedrijf. Investeren in adequate beschermende maatregelen, zowel ten behoeve van de apparatuur als de werknemers, is daarbij een must. Laat de buisbescherming van Euro Manchetten en Compensatoren hierin een vitale rol spelen. Wij zorgen ervoor dat de risico’s tot een minimum worden beperkt en dat de bedrijfsvoering niet snel in gevaar komt.

BUISBESCHERMING VAN EURO MANCHETTEN: ALTIJD MAATWERK!

Bij Euro Manchetten gaan we er prat op voor passende oplossingen te zorgen. De eigen fabricage maakt het ons mogelijk om speciale, op maat gemaakte uitvoeringen te leveren. Afwijkende maten van buisbescherming vormen voor ons geen enkel probleem. Bovendien kunnen wij u hierdoor korte levertijden garanderen. Uw flensbeschermers worden gemaakt volgens de standaard DIN- en ASA-normen, maar ook volgens uw eigen specificaties. Dit brengt als voordeel mee dat al uw leidingen kunnen worden voorzien van de nodige protectie.

Stel een vraag

Heeft u een vraag over onze producten? Vul dan het onderstaande contactformulier in, een van onze specialisten zal zo spoedig mogelijk reageren op uw vraag. Heeft u liever direct hulp? Bel dan +31 (0)416 286 240.

LEKKAGE KAN DESASTREUZE GEVOLGEN HEBBEN

Buizen voor het transport van vloei- en brandstoffen, gassen of levensmiddelen vormen vaak één van de meest cruciale onderdelen van een installatie. Niet iedereen staat erbij stil dat een lekkage het productieproces zomaar voor langere tijd kan stilleggen. Toch ligt dat risico op de loer; zeker op de punten waar leidingen zijn gekoppeld aan andere leidingen, machines, afsluiters of pompen.

De hierbij veelgebruikte flensverbinding is in principe een prima toepassing, maar niet feilloos. Een machine in volle productie is, zeker met bewegende delen, onderhevig aan trillingen. Met alle gevolgen van dien! Ook leidingen van met elkaar verbonden installaties die niet in één lijn staan, vormen een zwakke schakel. Om nog maar te zwijgen van de gevolgen van hoge druk, slijtage of chemische aantasting (corrosie). Allemaal redenen waardoor het is aan te raden om tot buisbescherming over te gaan.

Met de flensbeschermers van Euro Manchetten zijn de gevolgen van een storing nihil. Neem onze spray shields. Mocht er onverhoopt sprake zijn van een lekkage, dan detecteert deze buisbescherming de storing razendsnel. De spray shield vertoont in dat geval een in het oog springende verkleuring, waardoor medewerkers de noodprocedure meteen in werking kunnen stellen. Zij hoeven de beschermer hiervoor dus niet direct te openen en kunnen eerst op zoek gaan naar eigen bescherming. Het is zelfs mogelijk dat de beschermer een reservoir vormt voor kleine hoeveelheden lekkende stoffen. Bent u geïnteresseerd in onze veelzijdige buisbescherming? Neem dan hier contact op met Euro Manchetten voor een bestelling of offerte.

TOONAANGEVEND PRODUCENT

Meer dan 30 jaar actief op het gebied van flexibele verbindingen en luchttechniek en internationaal actief als toonaangevende producent.

UNIEKE TECHNIEKEN

Beschikking over een aantal unieke (snij)technieken, waarbij wij de enige in Nederland zijn die deze technieken succesvol kunnen uitvoeren.

UITERMATE FLEXIBEL

Uitermate flexibel: wij bieden zowel voor specifiek maatwerk als voor eventuele last minute spoedwerkzaamheden gepaste oplossingen.