Nieuwe directeur Carolien Ansems

Bij Euro Manchetten & Compensators starten we ons nieuwe jaar, met een nieuw hoofdstuk. Per 1 januari verwelkomen wij als nieuwe algemeen directeur Carolien Ansems. Ansems volgt Walter van Loon op, die in 40 jaar het bedrijf heeft uitgebouwd tot een toonaangevende specialistische high tech organisatie. Met haar veelzijdige kennis en ervaring in bedrijfsvoering heeft Van Loon in Ansems de ideale partner gevonden om de volgende stap voor het bedrijf te zetten. Van Loon zal zich wederom op nieuwe, opkomende zakelijke kansen en uitdagingen gaan richten.

In deze volgende stap willen we onze kracht; innovatief maatwerk, verder uitbouwen. Wij streven nog even goed naar de meest nauwe aansluiting, beste verbinding en meest flexibele werking in zowel onze samenwerkingen als in onze producten. Wij willen ons, naast de klantspecifieke oplossingen die we bieden, ook nadrukkelijker ontwikkelen als toegankelijke kennispartner, waarin wij sterker zullen belichten in hoeveel branches wij al een breed scala aan oplossingen bieden. Ook schalen we onze eigen productielijnen op om zowel de flexibiliteit in maatwerk als ons eigen aanbod te verhogen.

Want wat wij delen met onze klanten is dat vooruitgang zich blijft versnellen en dat techniek het domein is, waarin vooruitgang tastbaar wordt. Daarom blijven wij grenzen opzoeken en verleggen. Om niet alleen alle verwachtingen, kwaliteitsnormen, veiligheidseisen en duurzaamheidsdoelen te halen, maar deze steeds weer te overtreffen.

Recent Messages

Vacature: Sales Support

Sales Support (40 uur per week) Enthousiast, servicegericht In de functie van Sales Support Specialist

Vacature: Lasser

Wij zijn per direct op zoek naar een medewerker voor onze las-afdeling. Als lasser ben

Ask a question