Banner3 Nl

Euro Manchetten & Compensatoren op Building Holland 17 – 19 April

Debuut Euro Manchetten op bouwevent Building Holland 

Op dit moment zijn wij druk bezig met de voorbereidingen om voor de eerste keer deel te nemen aan dé integrale bouwbeurs Building Holland. Deze beurs, met internationaal karakter, vindt plaats van dinsdag 17 april tot en met donderdag 19 april in de RAI in Amsterdam. Wij nodigen u van harte uit om een bezoek te brengen aan onze stand 12.012! 

Tijdens deze beurs presenteert Euro Manchetten & Compensatoren haar luchtverdeelslangen volgens het Organic Shape Design (OSD). Hierover vertelden wij al eerder in een uitzending van RTL Z. Deze innovatieve luchtverdeelslangen leveren een belangrijke bijdrage aan energiezuinigheid, kostenbesparing en een beter binnenklimaat.

Wij zijn erg trots op ons OSD-product en delen onze kennis graag met u. Graag ontmoeten wij u tijdens Building Holland op onze stand 12.012 om u hierover bij te praten.

Building Holland
Het bouwevent Building Holland legt verbindingen tussen innovators, biedt podium aan de koplopers en is het platform voor de snelle volgers in de bouwindustrie. De beurs is inmiddels uitgegroeid tot hét Europese event voor de bouw- en vastgoedsector. Het internationale karakter van de beurs staat deze editie nog meer centraal.

Registreer hier voor gratis kaarten en bezoek ons op stand 12.012.


Producten

Technieken

Contact