Euro Manchetten op open dag Feed Design Lab 16 September

Op 16 september a.s. opent Feed Design Lab haar deuren voor alle branchegenoten in de diervoersector! Van 13.00-20.00 uur is iedereen die geïnteresseerd is in de laatste ontwikkelingen op het gebied van diervoerprocessing welkom om de vernieuwd proeffabriek te komen bekijken. Onder het genot van een hapje & drankje is er volop gelegenheid om te netwerken. 

Als partnerbedrijf leverde Euro Manchetten & Compensatoren een belangrijke bijdrage aan de nieuwe proceslijn. Als verbindende factor tussen de machines zorgen onze manchetten voor een functionerend geheel. Lees hier meer over in dit artikel.

Unieke mogelijkheden 

Diervoerbedrijven uit de hele wereld hebben belangstelling voor de uitgebreide testmogelijkheden bij Feed Design Lab: praktijkonderzoek naar nieuwe grondstoffen & productietechnieken, experimenteren en de praktische trainingsmogelijkheden.

Binnen Feed Design Lab werken 115 partnerbedrijven en kennisinstellingen uit heel Europa in een uniek samenwerkingsverband aan vernieuwing binnen de diervoersector. 

Aanmelden

We vragen iedereen die naar de open dag wil komen om zich voor 13 september in te schrijven via deze link.

Recente berichten

Stel een vraag