Financial Controller

Voor onze afdeling Financiën die nu bestaat uit 2 medewerkers, zijn wij op zoek naar een

Controller m/v – 32 uur per week

Hands-on, gevoel voor cijfers en mensen

Wat ga je doen?

Je wordt verantwoordelijk voor het efficiënt en effectief aansturen van de afdeling Financiën, met 2 medewerkers. Je bent eindverantwoordelijk voor een tijdige en volledige financiële administratie en draagt zorg voor de juiste financiële rapportages en overzichten. Je bent in staat om de juiste analyses op te stellen, over de materie heen te kijken, te verbeteren en daarmee de sparringpartner te zijn voor de directie. Je bent een mensgerichte controller die in staat is om planmatig, snel en nauwkeurig te werken. Daarbij werk je zelf mee om de administratie en daarmee de financiën op orde te houden.  Je bent de spil tussen administratie, accountant en directie.

Wat heb je te bieden?

Je hebt een HBO werk- en denkniveau in een financiële richting en minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring, bij voorkeur in een productie-omgeving. Je toont leiderschap, hebt uitstekende managementvaardigheden, kijkt over je eigen grenzen heen, communiceert makkelijk, bent direct en hebt een uitstekend organisatievermogen. Verder werk je graag mee om zo feeling te houden met wat erop financieel-administratief vlak gebeurt. Op het gebeid van kantoorautomatisering of BI denk je graag mee. Kennis van Isah is een pre en je spreekt uitstekend Engels.

Wij bieden

Wij bieden marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden binnen een groeiende onderneming met ambities en een uitstekend team.

Contact

Ben je geïnteresseerd in deze functie, mail dan voor 1 maart 2021 naar pz@euromanchetten.nl

Heb je vragen, neem dan contact op Jan Mulders, 0653746340.

Recente berichten

Productieleider

Voor onze productieafdeling bestaande uit 15 medewerkers, zijn wij op zoek naar een Productieleid(st)er Manager

Stel een vraag