Manchetten

Maatwerk manchetten

De toepassingsgebieden van flexibele verbindingen zoals expansion joints of een vouwbalg zijn legio, waarbij ook de gebruiksomstandigheden sterk kunnen variëren. Hierdoor vormt maatwerk een noodzakelijke oplossing. Euro Manchetten biedt de oplossing in zeer verschillende vormgevingen, verschillende mogelijkheden wat betreft maatvoering en vele materiaalsoorten. Op die manier creëren we de meest uiteenlopende custom-made solutions.

maatwerk manchetten

Maatwerk

Dankzij jarenlange ervaring, verregaande automatisering, kennis van materialen en de verwerking daarvan kunnen wij maatwerk leveren. Specialisatie is beschikbaar in enkele stuks tot kleine series tegen scherpe prijzen.

Dankzij innovaties die gebaseerd zijn op vragen en behoeftes uit de markt worden nieuwe producten ontwikkeld die direct toepasbaar zijn.

Bijzondere uitvoering

De flexibele verbindingen van Euro Manchetten zijn er ook in bijzondere uitvoeringen. Meestal zijn deze bijzondere uitvoeringen voor specifieke toepassingen bedoeld. Daarom worden deze flexibele verbindingen door ons altijd op maat gemaakt aan de hand van de gegevens die we van de afnemer krijgen.

Deze bijzondere uitvoeringen kunnen onder andere bestand zijn tegen specifieke chemicaliën en extreme temperaturen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld verbindingsmanchetten voor voertuigen zoals crashtenders, brandweerwagens, paardentransport of muurdoorvoeringen voor luchtleidingen door muren, vloeren en plafonds.

Het aantal mogelijkheden op het gebied van flexibele verbindingen is enorm. En ook deze afwijkende maten en vormen zijn snel leverbaar.

Materialen

De materialen die we bij Euro Manchetten voor onze flexibele verbindingen gebruiken zijn erg uiteenlopend. Van eenvoudig katoen en leer tot hoogwaardige weefsels zoals nylon, polyester en aramide. Deze materialen zijn door de kunststof coatingen (waaronder PE, pvc, polyurethaan (pu) en nagenoeg alle rubbersoorten) geschikt voor zeer uiteenlopende bedrijfsomstandigheden.

Voor welke omstandigheid u ook een flexibele verbinding nodig heeft, wij maken het op maat voor u!

Download hier de uitgebreide materiaaltabel

 

Download hier het productblad.

Download hier een overzicht van alle modellen.

Download hier de uitgebreide materiaaltabel

Stel een vraag

Heeft u een vraag over onze producten? Vul dan het onderstaande contactformulier in, een van onze specialisten zal zo spoedig mogelijk reageren op uw vraag. Heeft u liever direct hulp? Bel dan 0416 - 28 62 40.

Gerelateerde producten

Naast de maatwerk manchetten bieden wij nog verschillende andere machetten. In het onderstaande overzicht ziet u over welke producten wij beschikken met betrekking tot manchetten.


Producten

Technieken

Contact