Manchetten

Manchet

Manchet van Euro Manchetten biedt vele voordelen

Heeft u in uw bedrijf bewegende installatiedelen die met elkaar moeten worden verbonden? Gebruik dan de manchet van Euro Manchetten. Deze biedt u vele voordelen. De toepassing van dit soort flexibele verbindingen voorkomt of vermindert de kans op overdracht van trillingen en geluid, op beschadiging van leidingen en op materiaalmoeheid. Tevens zorgen flexibele manchetten voor een vereenvoudiging van de montage van apparaten en leidingen. En last but not least: bij ons schaft u deze aan voor een aantrekkelijke prijs en worden ze snel geleverd.

Ook voor een maatwerk manchet zijn wij het beste adres

Dankzij meer dan dertig jaar ervaring, verregaande automatisering, kennis van materialen en de verwerking daarvan, levert Euro Manchetten maatwerk voor de meest uiteenlopende bedrijfsomstandigheden. Specialistische manchetten zijn beschikbaar in enkele stuks tot kleine series, maar altijd tegen scherpe prijzen.

Ook dat maakt dat wij toonaangevend zijn op het gebied van flexibele verbindingen en processen van luchtbehandeling. Zowel nationaal als internationaal. Met onze expertise zorgen we steeds opnieuw voor passende oplossingen voor klanten. Iedere onderneming en elke opstelling van installaties is tenslotte weer anders. De kennis en kunde van zowel techniek als materialen maken ons, in combinatie met de hedendaagse productiefaciliteit, de partij waar u naar op zoek bent. En daar zijn we trots op. Wilt u hier ook van profiteren? Of twijfelt u nog of een manchet inderdaad de juiste oplossing is in uw geval? Neem hoe dan ook contact op met ons. Onze medewerkers vertellen u er graag meer over.

Stel een vraag

Heeft u een vraag over onze producten? Vul dan het onderstaande contactformulier in, een van onze specialisten zal zo spoedig mogelijk reageren op uw vraag. Heeft u liever direct hulp? Bel dan 0416 - 28 62 40.

Eenvoudige, duurzame en goedkope verbindingen

Bij Euro Manchetten weten we exact waar we het over hebben. We bekijken nauwkeurig of bewegende installatiedelen zijn gebaat bij een manchetverbinding, of bij weefsel-, rubber- en metaalcompensatoren. Afhankelijk van diverse factoren zoals temperatuur, druk en aard van de beweging, maken we de afweging voor welke verbinding er moet worden gekozen. Doordat een manchet zowel een axiale als laterale beweging kan opnemen, kunnen bevestigingen die uit lijn staan eenvoudig, duurzaam en goedkoop met elkaar worden verbonden.

Bij het koppelen van twee verschillende leidingdiameters, bevelen wij het gebruik van een verlopend manchet aan. Afhankelijk van de diameter kan een scala aan technieken worden gebruikt om deze te produceren. Met behulp van de meest moderne productietechnieken is Euro Manchetten in staat om een manchet zo flexibel mogelijk te maken. Deze verbindingen zijn bovendien verkrijgbaar in meerdere materiaalsoorten, zoals siliconen en polyurethaan (pur of pu), maar ook in flexibel pvc.

Toonaangevend producent

Meer dan 30 jaar actief op het gebied van flexibele verbindingen en luchttechniek en internationaal actief als toonaangevende producent.

Unieke technieken

Beschikking over een aantal unieke (snij)technieken, waarbij wij de enige in Nederland zijn die deze technieken succesvol kunnen uitvoeren.

Uitermate flexibel

Uitermate flexibel: wij bieden zowel voor specifiek maatwerk als voor eventuele last minute spoedwerkzaamheden gepaste oplossingen.


Producten

Technieken

Contact