Manchetten luchttechniek

De toepassingsgebieden van flexibele verbindingen zijn legio, waarbij ook de gebruiksomstandigheden sterk kunnen variëren. Hierdoor vormt maatwerk vaak een noodzakelijke oplossing.

Deze manchetten worden voornamelijk toegepast in luchttechnische systemen, in combinatie met ventilatoren en luchtbehandelingskasten.

Flexibele verbindingen worden toegepast in kanalen en leidingsystemen om bewegingen door bijvoorbeeld warmte en mechanische trillingen op te vangen.

Voor de aansluiting op rechthoekige en ronde kanalen zijn enkele basisvarianten die in nagenoeg alle maten en materialen zijn te leveren.

Te onderscheiden zijn manchetten met verschillende typen flenzen, waaronder doekflenzen, metalen flenzen of met ingelaste klembanden. Daarnaast zijn voor rechthoekige vormen manchetten mogelijk met geïntegreerde aluminiumflenzen.

Stel een vraag

Heeft u een vraag over onze producten? Vul dan het onderstaande contactformulier in, een van onze specialisten zal zo spoedig mogelijk reageren op uw vraag. Heeft u liever direct hulp? Bel dan +31 (0)416 286 240.

Bekijk alle categorieën

Bekijk in het onderstaande overzicht alle verschillende productcategorieën van Euro Manchetten. Naast de getoonde producten bieden wij diverse mogelijkheden voor maatwerkoplossingen.

TOONAANGEVEND PRODUCENT

Meer dan 30 jaar actief op het gebied van flexibele verbindingen en luchttechniek en internationaal actief als toonaangevende producent.

UNIEKE TECHNIEKEN

Beschikking over een aantal unieke (snij)technieken, waarbij wij de enige in Nederland zijn die deze technieken succesvol kunnen uitvoeren.

UITERMATE FLEXIBEL

Uitermate flexibel: wij bieden zowel voor specifiek maatwerk als voor eventuele last minute spoedwerkzaamheden gepaste oplossingen.