Manchetten wegen en doseren

Bij het wegen en doseren van stortgoederen zoals poeders en granulaten wordt gebruik gemaakt van verschillende apparatuur. Om vervuiling van de omgeving of contaminatie van het product van buitenaf te voorkomen is er vaak noodzaak een gesloten verbinding te creëren. Een speciaal ontworpen manchet kan hierbij de perfecte oplossing zijn.

De verbinding mag niet of nauwelijks invloed hebben op het weegproces. Vandaar dat we door een combinatie van flexibel materiaal en speciaal design een verbinding te creëren die speciaal geschikt is voor weegtoepassingen. Deze flexibele verbinding staat bekend als weegbalg of weegmanchet.

Stel een vraag

Heeft u een vraag over onze producten? Vul dan het onderstaande contactformulier in, een van onze specialisten zal zo spoedig mogelijk reageren op uw vraag. Heeft u liever direct hulp? Bel dan +31 (0)416 286 240.

Bekijk alle categorieën

Bekijk in het onderstaande overzicht alle verschillende productcategorieën van Euro Manchetten. Naast de getoonde producten bieden wij diverse mogelijkheden voor maatwerkoplossingen.

TOONAANGEVEND PRODUCENT

Meer dan 30 jaar actief op het gebied van flexibele verbindingen en luchttechniek en internationaal actief als toonaangevende producent.

UNIEKE TECHNIEKEN

Beschikking over een aantal unieke (snij)technieken, waarbij wij de enige in Nederland zijn die deze technieken succesvol kunnen uitvoeren.

UITERMATE FLEXIBEL

Uitermate flexibel: wij bieden zowel voor specifiek maatwerk als voor eventuele last minute spoedwerkzaamheden gepaste oplossingen.