Manchetverbinding

Wanneer u in uw bedrijf bewegende installatiedelen heeft die met elkaar verbonden moeten worden is een manchetverbinding van Euro Manchetten & Compensatoren ideaal. Deze verbinding voorkomt of vermindert namelijk de overdracht van trillingen en geluid. Ook gaat het beschadiging van leidingen en metaalmoeheid tegen.

EEN MANCHETVERBINDING OP MAAT

Naast het compenseren van trillingen en geluid, maken flexibele manchetten de montage van apparaten en leidingen eenvoudiger. Wij kunnen iedere manchetverbinding voor u op maat maken, zodat deze zeker perfect op uw leidingen of machine past. Wij hebben al meer dan dertig jaar ervaring met de productie van flexibele verbindingen. Hierdoor, en door onze vergaande automatisering, kennis van materialen en de verwerking daarvan, leveren wij maatwerk voor de meest uiteenlopende branches. Onze specialistische manchetten zijn zowel per stuk als in kleine series te bestellen, altijd tegen scherpe prijzen.

ONTVANG PERSOONLIJK ADVIES VAN PROFESSIONALS

Wij zijn toonaangevend op het gebied van flexibele verbindingen, zowel nationaal als internationaal. Met onze expertise zorgen we steeds opnieuw voor passende oplossingen voor klanten. Iedere onderneming en elke opstelling van installaties is tenslotte weer anders. Door onze innovatieve technieken, hoogwaardige materialen en ervaren medewerkers, voorzien wij ieder bedrijf van de perfecte manchetten. Heeft u interesse in onze diensten? Of twijfelt u nog of een manchetverbinding voor u inderdaad de juiste oplossing is? Neem dan contact op met ons via het online contactformulier. Dan geven wij u persoonlijk advies.

Stel een vraag

Heeft u een vraag over onze producten? Vul dan het onderstaande contactformulier in, een van onze specialisten zal zo spoedig mogelijk reageren op uw vraag. Heeft u liever direct hulp? Bel dan +31 (0)416 286 240.

EENVOUDIGE, DUURZAME EN GOEDKOPE VERBINDINGEN

Bij Euro Manchetten weten we exact waar we het over hebben. We bekijken nauwkeurig of bewegende installatiedelen zijn gebaat bij een manchetverbinding, of bij weefsel-, rubber- en metaalcompensatoren. Afhankelijk van diverse factoren zoals temperatuur, druk en aard van de beweging, maken we de afweging voor welke verbinding er moet worden gekozen. Doordat een manchet zowel een axiale als laterale beweging kan opnemen, kunnen bevestigingen die uit lijn staan eenvoudig, duurzaam en goedkoop met elkaar worden verbonden.

Bij het koppelen van twee verschillende leidingdiameters, bevelen wij het gebruik van een verlopend manchet aan. Afhankelijk van de diameter kan een scala aan technieken worden gebruikt om deze te produceren. Met behulp van de meest moderne productietechnieken is Euro Manchetten in staat om een manchet zo flexibel mogelijk te maken. Deze verbindingen zijn bovendien verkrijgbaar in meerdere materiaalsoorten, zoals siliconen en polyurethaan (pur of pu), maar ook in flexibel pvc.

TOONAANGEVEND PRODUCENT

Meer dan 30 jaar actief op het gebied van flexibele verbindingen en luchttechniek en internationaal actief als toonaangevende producent.

UNIEKE TECHNIEKEN

Beschikking over een aantal unieke (snij)technieken, waarbij wij de enige in Nederland zijn die deze technieken succesvol kunnen uitvoeren.

UITERMATE FLEXIBEL

Uitermate flexibel: wij bieden zowel voor specifiek maatwerk als voor eventuele last minute spoedwerkzaamheden gepaste oplossingen.