Officiele Dealer Bückmann Zeven Benelux

Bückmann

Wij zijn vanaf 1 januari 2017 de Nederlandse vertegenwoordiger van de Duitse zeefspecialist Bückmann. “Allebei vinden we kwaliteit en klanttevredenheid heel belangrijk en onze activiteiten sluiten letterlijk en figuurlijk mooi op elkaar aan”, zegt onze directeur Walter van Loon.

Wij kwamen begin 2016 met directeur Bernard Bückmann in contact toen hij voor een klant op zoek was naar luchtdichte kunststofmanchetten. In de zoektocht naar een producent die de vereiste kwaliteit kan leveren kwam Bückmann bij ons uit. “De eerste contacten waren heel plezierig. Euro Manchetten ging meteen mee naar de klant en kwam met een prima oplossing. Het klikte prima tussen ons.”

Al snel kwamen Van Loon en Bückmann tot de conclusie dat het voor beide bedrijven goed zou zijn als Bückmann de producten van dochterbedrijf Filcoflex in Duitsland zou verkopen. We ondertekenden de overeenkomst hiervoor in april 2016 op de Powtech in Nürnberg.

Logische samenwerking

Van Loon wijst erop dat Bückmann net als Euro Manchetten een middelgroot familiebedrijf is dat internationaal opereert. “We hebben dezelfde visie als het gaat om kwaliteit en klanttevredenheid. Als je bedenkt dat onze activiteiten ook nog eens mooi op elkaar aansluiten, dan is het logisch dat we onze samenwerking versterken.”

Specialistisch huwelijk

“We zijn allebei specialisten in ons vakgebied en dan kun je elkaar mooi aanvullen. We hebben allebei grote namen als klant in de foodbranche en dan is kwaliteit en betrouwbaarheid heel belangrijk”, gaat Bückmann verder. Gedurende de samenwerking bleek al snel dat wij vaak dezelfde klanten bedienen. “Manchetten en een zeef, dat is eigenlijk bijna al een huwelijk. We verkopen de producten van Euro Manchetten nu een halfjaar en we hebben onze omzetdoelstelling meteen overtroffen. De producten voldoen duidelijk aan de wensen van onze klanten.”

Dé expert als het gaat om zeven

Van Loon was al langer op zoek naar kwalitatief hoogwaardige zeefmanchetten en heeft Bückmann inmiddels meerdere keren bezocht. Het bedrijf heeft vergaande expertise als het gaat om zeefmanchetten, maar ook op het gebied van zeefdoek, zeven van kunststof of metaal en complete zeeframen. Het bedrijf produceert ook speciale uitvoeringen zoals Atex.

Groter assortiment

Met Bückmann in het pakket bieden wij nu in één klap een uitgebreid assortiment aan zeefdoeken en zeefdekken én uitgebreide service op het gebied van zeven. De productie en het bespannen blijft in Duitsland en België. Wie in Nederland al klant is van Bückmann, kan daar gewoon blijven bestellen als hij dat wil.

Recente berichten

Stel een vraag