Leidingstechniek

PTFE compensatoren

Waar andere compensatoren vaak worden gemaakt van metaal, rubber en technische weefsels en in verschillende industrie zoals chemie en energie worden ingezet omwille van hun temperatuurbereik en sterkte, kunnen PTFE compensatoren ook in de voeding worden toegepast.

Hierdoor kan in industrieën waar extra eisen gelden op gebied van hygiëne en voedselveiligheid nu ook gekozen worden voor een hoogwaardige flexibele verbinding die bestand is tegen extreme temperaturen, drukkracht, driedimensionale bewegingen kan doorstaan en een lange levensduur heeft door zijn complexiteit en kwaliteit.

PTFE Compensatoren

Informatie

Door onze eigen ervaringen binnen het produceren van flexibele verbindingen voor de voedingsindustrie en ervaring met het bouwen van compensatoren kunnen we deze nu combineren om een hoogwaardige compensator te bouwen die zeer geschikt is voor de voedingsindustrie; een unicum.

PTFE Compensator

Stel een vraag

Heeft u een vraag over onze producten? Vul dan het onderstaande contactformulier in, een van onze specialisten zal zo spoedig mogelijk reageren op uw vraag. Heeft u liever direct hulp? Bel dan 0416 – 28 62 40.

Bekijk alle producten binnen categorie

Naast de  PTFE compensatoren zijn er nog verschillende andere compensatoren beschikbaar bij Euromanchetten. Bekijk in het onderstaande overzicht de andere producten op compensatoren.


Producten

Technieken

Contact