Leidingstechniek

Verdringingsventilatie

De steeds hoger wordende eisen die gesteld worden aan ons werkklimaat en de bijbehorende luchtverversing hebben sinds enige jaren geresulteerd in de ontwikkeling van textiele luchtkanalen. Euro Manchetten biedt een ruime keuze aan in luchtverdeelslangen. Bij ons zijn de slangen in te delen in twee hoofdcategorieën, namelijk een verdringingsluchtverdeelslang en een inductie luchtverdeelslang.

De uit geweven textiel gefabriceerde luchtverdeelslang brengt de lucht via miljoenen minuscuul kleine poriën met een zeer lage snelheid (<0,1m/s) in de te klimatiseren ruimte.

De ingebrachte lucht verdringt de aanwezige vervuilde lucht en zorgt op deze wijze voor een optimale luchtverversing.

Door de lage inblaassnelheid is dit systeem uitermate geschikt voor gebruik in koelruimten en vlees- en groenteverwerkende afdelingen waar een laag temperatuurniveau en een hoog ventilatievoud van groot belang zijn.

Stel een vraag

Heeft u een vraag over onze producten? Vul dan het onderstaande contactformulier in, een van onze specialisten zal zo spoedig mogelijk reageren op uw vraag. Heeft u liever direct hulp? Bel dan 0416 - 28 62 40.

Bekijk alle categorieën

Bekijk in het onderstaande overzicht alle verschillende productcategorieën van Euro Manchetten. Naast de getoonde producten bieden wij diverse mogelijkheden voor maatwerkoplossingen.

Toonaangevend producent

Meer dan 30 jaar actief op het gebied van flexibele verbindingen en luchttechniek en internationaal actief als toonaangevende producent.

Unieke technieken

Beschikking over een aantal unieke (snij)technieken, waarbij wij de enige in Nederland zijn die deze technieken succesvol kunnen uitvoeren.

Uitermate flexibel

Uitermate flexibel: wij bieden zowel voor specifiek maatwerk als voor eventuele last minute spoedwerkzaamheden gepaste oplossingen.


Producten

Technieken

Contact