Vraagstuk Klant Staat Centraal Bij Nieuwe Website

Hoe kunt u uw machines het beste met elkaar verbinden? Om deze hoofdvraag makkelijker te beantwoorden staat het delen van kennis centraal op de vernieuwde website van Euro Manchetten & Compensatoren. Onze samenwerking met online partner TwoStep heeft het mogelijk gemaakt om onze innovatieve oplossingen overzichtelijk te presenteren.

Oplossingen

De technische achtergrond van onze manchetten en compensatoren kan behoorlijk complex zijn. Maar wie onze website bezoekt, is niet op zoek naar een ingewikkeld verhaal. De gemiddelde bezoeker wil gewoon een oplossing voor zijn of haar probleem.

Kennis opdoen

Onze klanten kunnen voortaan in enkele minuten ontdekken welke oplossingen wij hebben voor hun vraagstukken. Zo komen websitebezoekers bijvoorbeeld snel te weten hoe ze warmteoverdracht kunnen voorkomen tussen twee machines die met elkaar in verbinding staan.

Trillingen isoleren

Mogen de trillingen van een machine niet worden overgedragen op een andere machine, maar moet er wel product van de een naar de ander lopen? Onze website maakt inzichtelijk welke innovatieve oplossingen wij daarvoor hebben ontwikkeld.

Ruimte voor bijscholing

“Doordat er nu een mooi overzichtelijke website is gekomen is er ruimte voor het toevoegen van Case Studies en Thema’s. Zo kunnen we onze bezoekers bijscholen over de verschillende uitdagingen waar onze klanten mee te maken krijgen”, zegt Andrea Van Loon, marketing Executive bij Euro Manchetten.

“Ook maken we inzichtelijk welke wetgevingen en risico’s in de verschillende branches spelen en welke innovaties beschikbaar zijn. We willen uiteindelijk steeds betere oplossingen kunnen bereiken bij onze klanten en beschikbaarheid van de juiste informatie staat daarin centraal”, aldus Van Loon.

Over TwoStep

Vorig jaar zijn we al een samenwerking met TwoStep aangegaan en dit beviel zo goed dat ook het realiseren van een nieuwe website bij deze partij werd neergelegd.

Dirksen: ‘Door middel van goed marktonderzoek konden we de juiste navigatiestructuur voor de website opzetten. Vervolgens werd er door middel van goed overleg een ontwerp gerealiseerd dat perfect aansloot bij de nieuwe huisstijl die Euro Manchetten ging handhaven.”

“Voor de nieuwe website van Euro Manchetten hebben we gedegen onderzoek uitgevoerd en hebben we samen in verschillende spar-sessies bepaald hoe we de website zouden inrichten. Dit was voorheen nog nooit voor de website van Euro Manchetten gedaan. Een andere aanpak, waar Two Step altijd gebruik van maakt.’

Recente berichten

Memorabele Powtech

Wij blikken graag nog even terug naar een succesvolle Powtech afgelopen april. Aan ons de

Stel een vraag