Euro Manchetten & Compensatoren_Compensatoren

COMPENSATOREN

Compensatoren zijn toepasbaar in de meeste extreme situaties en worden vaak ingezet in industriële toepassingen waar manchetten niet meer toereikend zijn. Compensatoren kunnen uit meerdere complexe lagen worden opgebouwd, waarbij iedere laag een bepaalde eigenschap toevoegt aan de verbinding. Een compensator is zeer flexibel en in staat axiale, laterale en angulaire bewegingen in het leidingnetwerk op te vangen die veroorzaakt worden door thermische en mechanische processen.

Daarom vormt deze productgroep een wijd geaccepteerd constructie-element in veel technische installaties.We maken een onderscheid  tussen metaalcompensatoren, weefselcompensatoren, rubbercompensatoren en PTFE compensatoren.

Stel een vraag

Heeft u een vraag over onze producten? Vul dan het onderstaande contactformulier in, een van onze specialisten zal zo spoedig mogelijk reageren op uw vraag. Heeft u liever direct hulp? Bel dan 0416 - 28 62 40.

Bekijk alle categorieën

Bekijk in het onderstaande overzicht alle verschillende productcategorieën van Euro Manchetten. Naast de getoonde producten bieden wij diverse mogelijkheden voor maatwerkoplossingen.

Toonaangevend producent

Meer dan 30 jaar actief op het gebied van flexibele verbindingen en luchttechniek en internationaal actief als toonaangevende producent.

Unieke technieken

Beschikking over een aantal unieke (snij)technieken, waarbij wij de enige in Nederland zijn die deze technieken succesvol kunnen uitvoeren.

Uitermate flexibel

Uitermate flexibel: wij bieden zowel voor specifiek maatwerk als voor eventuele last minute spoedwerkzaamheden gepaste oplossingen.


Producten

Technieken

Contact