Compensatoren

Compensatoren zijn toepasbaar in de meest extreme situaties en worden vaak ingezet in industriële toepassingen waar manchetten niet meer toereikend zijn. Bij Euro Manchetten & Compensatoren verkopen wij compensatoren van diverse materialen, waaronder rvs en rubber. Wij leveren maatwerk en geven u graag deskundig advies. Zo voorzien wij u van de beste compensatoren voor uw productieproces.

Compensatoren van rvs, rubber, weefsel of een ander materiaal

Compensatoren kunnen uit meerdere complexe lagen van rvs of andersoortig materiaal zijn opgebouwd, waarbij iedere laag een bepaalde eigenschap toevoegt aan de verbinding. Een compensator is zeer flexibel en in staat axiale, laterale en angulaire bewegingen in het leidingnetwerk op te vangen. Deze bewegingen worden veroorzaakt door thermische en mechanische processen in technische installaties. Daarom vormen compensatoren een wijd geaccepteerd constructie-element in veel van deze installaties. Wij leveren compensatoren van verschillende materialen, zoals rvs, rubber, weefsel en PTFE. Door onze innovatieve productietechnieken kunnen wij compensatoren op maat maken en snel spoedwerk leveren. Zo bent u snel voorzien van de perfecte compensatoren voor uw productieproces.

Advies en levering door een expert

Doordat wij al meer dan dertig jaar ervaring hebben met flexibele verbindingen en luchttechniek, kunnen wij u precies vertellen welk type compensator aan al uw eisen voldoet. Of u nu twijfelt over compensatoren van rvs of een ander materiaal: wij weten welke optie perfect is voor uw toepassing. Wilt u graag persoonlijk advies of een bestelling plaatsen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0416 – 28 62 40 of stuur een bericht via ons online contactformulier.

Stel een vraag

Heeft u een vraag over onze producten? Vul dan het onderstaande contactformulier in, een van onze specialisten zal zo spoedig mogelijk reageren op uw vraag. Heeft u liever direct hulp? Bel dan +31 (0)416 286 240.

Bekijk alle categorieën

Bekijk in het onderstaande overzicht alle verschillende productcategorieën van Euro Manchetten. Naast de getoonde producten bieden wij diverse mogelijkheden voor maatwerkoplossingen.

TOONAANGEVEND PRODUCENT

Meer dan 30 jaar actief op het gebied van flexibele verbindingen en luchttechniek en internationaal actief als toonaangevende producent.

UNIEKE TECHNIEKEN

Beschikking over een aantal unieke (snij)technieken, waarbij wij de enige in Nederland zijn die deze technieken succesvol kunnen uitvoeren.

UITERMATE FLEXIBEL

Uitermate flexibel: wij bieden zowel voor specifiek maatwerk als voor eventuele last minute spoedwerkzaamheden gepaste oplossingen.