Over ons

ONZE MISSIE IS: ‘DOOR VAKKUNDIG MAATWERK EEN PASSENDE OPLOSSING BIEDEN VOOR AL ONZE KLANTEN.’

Euro Manchetten & Compensatoren is al meer dan veertig jaar gespecialiseerd in luchttechniek en het ontwerp en de productie van flexibele verbindingen. In die jaren hebben wij ons ontwikkeld van klein productiebedrijf tot toonaangevende producent in zowel binnen- als buitenland. De focus van onze industrie ligt in de Benelux, maar breidt zich uit naar verschillende deelmarkten in Europa, Amerika en Oceanië.

Innovatie heeft bij ons een zeer hoge prioriteit. Door de jaren heen zijn we vaak voorloper geweest in het introduceren van nieuwe productietechnieken en hebben we meerdere innoverende producten op de markt gebracht. Door in verschillende branches actief te zijn doen we kennis op die overgeheveld kan worden van branche naar branche. Technieken en materialen die in de ene branche ingeburgerd zijn, kunnen namelijk in de andere branche een belangrijke innovatie met zich meebrengen. 

Door blijvend in innovatie te investeren vergroten we onze kennis en kunnen we ons klanten de meest passende technisch hoogwaardige oplossingen bieden, geheel op maat. 

Branches

Bulk & Solids

Het wordt in de bedrijfsprocessen steeds belangrijker om zo stofvrij als mogelijk te werken vanwege hygiëne, veiligheid en kostenbesparing. Met de juiste flexibele verbinding kan een groot deel van de stofproblemen bij het verplaatsen van producten opgelost worden.

Energie

In de energiebranche wordt vaak met hoge temperaturen gewerkt. Daarom beschikken we over materialen die bestand zijn tegen  temperaturen tot over 300ºC.

Klimaatbeheersing

Om schone lucht te kunnen garanderen gelden speciale normeringen voor materialen die in de luchttechnische industrie worden toegepast.

Installatietechniek

Door onze speciale machines en flexibiliteit in onze productiecapaciteit kunnen wij inspringen op de vraag binnen deze branche met korte levertijden en snel maatwerk.

Pharma & Chemie

Naast voldoen aan strenge hygiëne-eisen zijn veel van onze materialen ook bestand tegen chemische en bijtende stoffen en veilig te gebruiken bij temperaturen tot over 300ºC.

Voeding

Strengere kwaliteitseisen voor hygiëne en voedselveiligheid zorgen voor continue veranderingen. Onze producten voldoen aan FDA, ECC 1935/2004 en 10/2011 richtlijnen en zijn hierop getest en gecertificeerd. Vanwege explosiegevaar ook in ATEX conformerende uitvoeringen beschikbaar.

Partners

Stel een vraag

Heeft u een vraag over onze producten? Vul dan het onderstaande contactformulier in, een van onze specialisten zal zo spoedig mogelijk reageren op uw vraag. Heeft u liever direct hulp? Bel dan +31 (0)416 286 240.