Flensverbinding

VERSTERKING OF BESCHERMING FLENSVERBINDING? EURO MANCHETTEN!

Heeft u in uw bedrijf te maken met leidingen die gekoppeld moeten worden met een flensverbinding? Dan heeft Euro Manchetten een bijzondere aanbieding voor u! Enerzijds maken wij flexibele verbindingen tussen buizen met behulp van een manchet. Handig voor als deze leiding bijvoorbeeld twee (trillende) installaties met elkaar verbindt. Anderzijds leveren we eveneens flensbeschermers; hoezen die om de flenzen van pijpleidingen worden aangebracht, ter bescherming van materiaal en personeel of voor het sneller opsporen van lekkages.

Iedere ketting is zo sterk als de zwakste schakel. Dat geldt voor flensverbindingen net zo goed. Op zich is dit een prima manier om leidingen waarin vloeistoffen worden getransporteerd met elkaar te schakelen. De flensverbinding blijft echter een kritisch punt. Installaties die op deze wijze met elkaar verbonden zijn, kunnen in productie trillingen veroorzaken. Het kan ook voorkomen dat een rechttoe-rechtaanverbinding onmogelijk is, omdat de machines niet in lijn staan.

MANCHET: SOEPELE EN HYGIËNISCHE KOPPELING

Een koppeling met een manchet is dan een prima oplossing. Bij Euro Manchetten maken we die lucht- en stofdicht en lekvrij, terwijl door het gladde stromingsprofiel de manchetten hygiënisch blijven en makkelijker te reinigen zijn. Met al deze eigenschappen heeft de manchet bovendien een langere levensduur. Doordat wij ze op maat vervaardigen en de juiste pasvorm meegeven, zijn ze snel te monteren met behulp van klemringen. Ook vervaardigen wij metalen flenzen die worden vastgeperst aan de manchet.

Stel een vraag

Heeft u een vraag over onze producten? Vul dan het onderstaande contactformulier in, een van onze specialisten zal zo spoedig mogelijk reageren op uw vraag. Heeft u liever direct hulp? Bel dan +31 (0)416 286 240.

LEKKENDE FLENSVERBINDING SNEL OPGESPOORD EN BESCHERMD

Mocht er onverhoopt een lekkage in de pakking van een flensverbinding ontstaan, dan is er nog geen man overboord. Met onze spray shields of flensbeschermers is het lek snel gedetecteerd. Door de zichtbare verkleuring van de hoes kan direct alarm worden geslagen, zonder dat de beschermer geopend hoeft te worden. Dit vermindert de kans op verwondingen van personen of schade aan apparatuur aanzienlijk. Daarnaast fabriceren wij ook speciale hitte- of koudebestendige flensbeschermers, afhankelijk van het te transporteren product.

Met Euro Manchetten & Compensatoren maakt u dus echt werk van veiligheid binnen uw onderneming. Wat let u om contact op te nemen met onze zaak in Kaatsheuvel? Profiteer ook door de aanschaf van een product dat uw flensverbinding optimaliseert en tegelijk scherp geprijsd is. Weet u misschien nog niet naar welk product u precies op zoek bent? Ook dan helpen onze deskundige medewerkers u met plezier verder. Om u een aanbod op maat te kunnen garanderen, maken we graag kennis. Het aanvragen van een offerte is bij ons eveneens mogelijk.

TOONAANGEVEND PRODUCENT

Meer dan 30 jaar actief op het gebied van flexibele verbindingen en luchttechniek en internationaal actief als toonaangevende producent.

UNIEKE TECHNIEKEN

Beschikking over een aantal unieke (snij)technieken, waarbij wij de enige in Nederland zijn die deze technieken succesvol kunnen uitvoeren.

UITERMATE FLEXIBEL

Uitermate flexibel: wij bieden zowel voor specifiek maatwerk als voor eventuele last minute spoedwerkzaamheden gepaste oplossingen.