TOONAANGEVEND PRODUCENT

Meer dan 30 jaar actief op het gebied van flexibele verbindingen en luchttechniek en internationaal actief als toonaangevende producent.

UNIEKE TECHNIEKEN

Beschikking over een aantal unieke (snij)technieken, waarbij wij de enige in Nederland zijn die deze technieken succesvol kunnen uitvoeren.

UITERMATE FLEXIBEL

Uitermate flexibel: wij bieden zowel voor specifiek maatwerk als voor eventuele last minute spoedwerkzaamheden gepaste oplossingen.

Leidingcompensator

Een leidingcompensator is onmisbaar voor het opvangen van trillingen, geluid, uitzettingen en krimp in een leidingwerk. Bij Euro Manchetten & Compensatoren kunt u terecht voor leidingcompensatoren van diverse materialen. Wij leveren producten aan diverse branches en hebben al meer dan dertig jaar ervaring met flexibele verbindingen en luchttechniek. Hierdoor weten wij precies welke leidingscompensator voor uw industriële toepassing het meest geschikt is.

Een leidingcompensator van hoge kwaliteit

Onze compensatoren zijn ideaal voor het opvangen van bewegingen in leidingen. De compensatoren compenseren als het ware trillingen en bewegingen, waardoor leidingen flexibeler zijn en minder snel beschadigd raken. Wij leveren compensatoren van diverse materialen, namelijk: metaal, rubber, weefsel en PTFE. Indien gewenst kunnen wij compensatoren precies op maat maken, zodat ze perfect binnen uw leidingwerk passen. Iedere leidingcompensator die wij leveren voldoet gegarandeerd aan alle veiligheidsnormen. Wij gebruiken namelijk uitsluitend gecertificeerde materialen en voeren uitvoerige controles uit.

Bespreek uw wensen met ons

Weet u niet precies welke leidingcompensator geschikt is voor uw productieproces? Neem contact met ons op en ontvang deskundig advies. Heeft u snel nieuwe leidingcompensatoren nodig? Dat is geen probleem, want door onze innovatieve technieken en maatwerk, kunnen wij spoedorders snel leveren. Neem contact met ons op via ons online contactformulier of bel naar 0416 – 28 62 40. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.

Stel een vraag

Heeft u een vraag over onze producten? Vul dan het onderstaande contactformulier in, een van onze specialisten zal zo spoedig mogelijk reageren op uw vraag. Heeft u liever direct hulp? Bel dan +31 (0)416 286 240.