Luchtverdeelslang

Om optimaal te kunnen presteren op het werk, is goede luchtverversing op de werkvloer noodzakelijk. In klinische omgevingen zoals laboratoria en operatiekamers is schone lucht zelfs verplicht. Bij Euro Manchetten & Compensatoren kunt u terecht voor diverse systemen voor luchtverversing, waaronder een luchtverdeelslang.

INNOVATIEVE PRODUCTEN VOOR LUCHTVERVERSING

Om uw gebouw van schone lucht te voorzien, is een hoogwaardige filtertechniek nodig. Door onze innovatieve producten voor luchtfiltering, zoals luchtfilters en filterdoeken, wordt de lucht in uw werkomgeving gegarandeerd schoon. Ook leveren wij producten voor stofbestrijding. Zo hebben wij filters van vilt, waarmee een maximaal filteroppervlak wordt bereikt. Hierdoor wordt het stof in uw bedrijfsruimte tot een minimum beperkt.

ALTIJD DE IDEALE LUCHTVERDEELSLANG VOOR UW BEDRIJFSRUIMTE

De eisen voor een optimaal werkklimaat, en de daarbij horende luchtverversing, worden steeds strenger. Dit heeft geresulteerd in de ontwikkeling van textiele luchtkanalen, ook wel luchtverdeelslangen genoemd. Wij bieden u een ruime keuze aan luchtverdeelslangen, die wij in twee hoofdcategorieën indelen. Zo hebben wij verdringingsluchtverdeelslangen, die de lucht via miljoenen minuscuul kleine poriën met een zeer lage snelheid (<0,1m/s) in de te klimatiseren ruimte brengen. Daarnaast leveren wij ook inductieluchtverdeelslangen, waarmee de lucht juist met een hoge snelheid de werkruimte wordt ingeblazen.

ADVIES NODIG? WIJ STAAN VOOR U KLAAR

Weet u niet welk systeem voor luchtverversing of welk type luchtverdeelslang geschikt is voor uw bedrijfsruimte? Dat is geen probleem, want doordat wij al dertig jaar actief zijn op het gebied van luchttechniek en werken voor diverse branches, kunnen wij u uitstekend adviseren. Neem contact met ons op via het online contactformulier. Samen verbeteren wij de luchtkwaliteit in uw bedrijfsruimte.

Video afspelen

Stel een vraag

Heeft u een vraag over onze producten? Vul dan het onderstaande contactformulier in, een van onze specialisten zal zo spoedig mogelijk reageren op uw vraag. Heeft u liever direct hulp? Bel dan 0416 204 141.

Bekijk alle categorieën

Bekijk in het onderstaande overzicht alle verschillende productcategorieën van Euro Manchetten. Naast de getoonde producten bieden wij diverse mogelijkheden voor maatwerkoplossingen.

TOONAANGEVEND PRODUCENT

Meer dan 30 jaar actief op het gebied van flexibele verbindingen en luchttechniek en internationaal actief als toonaangevende producent.

UNIEKE TECHNIEKEN

Beschikking over een aantal unieke (snij)technieken, waarbij wij de enige in Nederland zijn die deze technieken succesvol kunnen uitvoeren.

UITERMATE FLEXIBEL

Uitermate flexibel: wij bieden zowel voor specifiek maatwerk als voor eventuele last minute spoedwerkzaamheden gepaste oplossingen.