Manchetten

Flexibele verbindingen, zoals een manchetverbinding of compensator, compenseren trillingen, daar waar twee vaste uiteinden van een leidingwerk aan elkaar worden gekoppeld. Ook als er sprake is van een aansluiting van een leiding aan een machinedeel komt manchettechniek van pas. Deze manchetverbinding gaat namelijk onder andere beschadiging van leidingen en metaalmoeheid tegen.

Een manchetverbinding op maat tegen een aantrekkelijke prijs

Een manchetverbinding, zoals weefsel-, rubber- of metaalcompensatoren, worden toegepast tussen bewegende installatiedelen. Elk van deze soorten manchettechniek is weer perfect geschikt voor een andere toepassing. Welke manchetverbinding voor u de juiste keuze is, hangt van verschillende factoren af. Denk hierbij onder andere aan temperatuur, druk en aard van de beweging. Daarnaast zorgen industriële flexibele verbindingen voor vereenvoudiging van de montage van leidingen en apparaten. Doordat ze axiale en laterale beweging kunnen opnemen, kunnen bevestigingen die uit lijn staan eenvoudig, duurzaam en goedkoop aan elkaar verbonden worden. Euro Manchetten & Compensatoren levert maatwerk voor de meest uiteenlopende branches. Onze specialistische manchetten zijn zowel per stuk als in kleine series te bestellen, altijd tegen scherpe prijzen.

Ontvang persoonlijk advies van professionals in manchettechniek

Wij zijn toonaangevend op het gebied van flexibele verbindingen en manchettechniek, zowel nationaal als internationaal. Met onze expertise zorgen we steeds opnieuw voor passende oplossingen voor klanten. Iedere onderneming en elke opstelling van installaties is tenslotte weer anders. Door onze innovatieve technieken, hoogwaardige materialen en ervaren medewerkers, voorzien wij ieder bedrijf van de perfecte manchetten. Heeft u interesse in onze diensten op het gebied van manchettechniek? Of twijfelt u nog of een manchetverbinding voor u inderdaad de juiste oplossing is? Neem dan contact op met ons via het online contactformulier of door te bellen naar 0416 – 28 62 40. Dan geven wij u persoonlijk advies.

Stel een vraag

Heeft u een vraag over onze producten? Vul dan het onderstaande contactformulier in, een van onze specialisten zal zo spoedig mogelijk reageren op uw vraag. Heeft u liever direct hulp? Bel dan +31 (0)416 286 240.

Bekijk alle categorieën

Bekijk in het onderstaande overzicht alle verschillende productcategorieën van Euro Manchetten. Naast de getoonde producten bieden wij diverse mogelijkheden voor maatwerkoplossingen.

TOONAANGEVEND PRODUCENT

Meer dan 30 jaar actief op het gebied van flexibele verbindingen en luchttechniek en internationaal actief als toonaangevende producent.

UNIEKE TECHNIEKEN

Beschikking over een aantal unieke (snij)technieken, waarbij wij de enige in Nederland zijn die deze technieken succesvol kunnen uitvoeren.

UITERMATE FLEXIBEL

Uitermate flexibel: wij bieden zowel voor specifiek maatwerk als voor eventuele last minute spoedwerkzaamheden gepaste oplossingen.