TOONAANGEVEND PRODUCENT

Meer dan 30 jaar actief op het gebied van flexibele verbindingen en luchttechniek en internationaal actief als toonaangevende producent.

UNIEKE TECHNIEKEN

Beschikking over een aantal unieke (snij)technieken, waarbij wij de enige in Nederland zijn die deze technieken succesvol kunnen uitvoeren.

UITERMATE FLEXIBEL

Uitermate flexibel: wij bieden zowel voor specifiek maatwerk als voor eventuele last minute spoedwerkzaamheden gepaste oplossingen.

Een manchet van pvc of rubber

Pvc en rubber zijn materialen die vaak gekozen worden voor de coating van een manchet. Deze materialen zijn namelijk geschikt voor zeer uiteenlopende bedrijfsomstandigheden. Denk bijvoorbeeld aan het temperatuurbereik. Wilt u een manchet van rubber of pvc bestellen of op maat laten maken? Dan bent u bij Euro Manchetten & Compensatoren aan het juiste adres. Lees verder en ontdek de mogelijkheden voor uw branche.

Pvc of rubber: welke coating voor uw manchet kiest u?

Welke manchet het meest geschikt is voor uw installatie, hangt af van de druk, aard van de beweging en de temperatuur waar het bestand tegen moet zijn. Vertel ons meer over uw branche en installatie en wij produceren de ideale manchet met pvc of rubber. Nu u het materiaal voor de coating gekozen heeft, rest alleen nog de vraag of u de manchet met of zonder snelkoppeling wilt ontvangen. Welke soort u ook kiest; de manchet is gegarandeerd flexibel, duurzaam en een voordelige investering.

Een manchet van rubber of pvc als duurzame verbinding

Doordat rubberen manchetten axiale en laterale beweging kunnen opnemen, kunnen de installatiedelen van uw machine op een duurzame en voordelige manier met elkaar verbonden worden. Hierdoor vereenvoudigt u tevens de montage van leidingen en apparaten. Oftewel, een manchet vormt onmisbaar onderdeel in uw installaties. We verkopen onder andere verlopende manchetten en manchetten met snelkoppeling.

De voordelen van een verloop manchet

Is hygiëne een belangrijk aspect binnen uw bedrijf? Dan zijn onze verloop manchetten zonder naden een heuse aanwinst voor uw installatie. Maar er is meer. Zo is een verloop manchet:

  • Lucht- en stofdicht
  • Hygiënisch ontworpen
  • Makkelijk te reinigen
  • Op maat te maken
  • Flexibel

Een verloop manchet is bij ons verkrijgbaar in siliconenrubber en polyurethaan. Het grote verschil zit hem in het temperatuurbereik. Zo heeft een siliconen manchet een temperatuurbereik tussen de -60°C en 200°C en een verloop manchet van polyurethaan tussen de -40°C en 90°C. Wij voorzien u graag van deskundig en persoonlijk advies, zodat u de juiste manchet voor uw installatie koopt.

Reken op meer dan 30 jaar ervaring

Wij zijn al jaren een gerenommeerd bedrijf op het gebied van flexibele verbindingen en luchttechniek. Zowel kleine productiebedrijven als grote internationale spelers schakelen onze expertise in. Ons bedrijf is namelijk altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in ons vakgebied. Hierdoor zijn wij vaak de voorloper op het gebied van nieuwe productietechnieken. Benieuwd hoe wij uw productieproces kunnen verbeteren? Of wilt u meteen een manchet, een zeildoekverbindingsstuk, een Tri-clamp-koppeling of een andere flexibele verbinding bestellen? Neem contact met ons op via het online contactformulier of door te bellen naar 0416 – 28 62 40.

Stel een vraag

Heeft u een vraag over onze producten? Vul dan het onderstaande contactformulier in, een van onze specialisten zal zo spoedig mogelijk reageren op uw vraag. Heeft u liever direct hulp? Bel dan +31 (0)416 286 240.