Filtertechniek

Euro Manchetten & Compensatoren maakt producten voor twee categorieën binnen de filtertechniek: luchtfiltratie en stoffiltratie. Bij beide typen filtratie leveren wij maatwerk. Daarnaast heeft u keuze uit filtratieproducten van verscheidene materialen. Door onze vakkennis kunnen wij u bovendien uitstekend adviseren en voorzien van een filtertechniek die voldoet aan alle gestelde eisen en normeringen.

Betere luchtkwaliteit door speciale filtertechniek

Om optimaal te kunnen presteren, is een goede luchtkwaliteit erg belangrijk. In klinische omgevingen zoals laboratoria, operatiekamers en cleanrooms is schone lucht zelfs essentieel. Wanneer u uw bedrijf wilt voorzien van kwalitatieve luchtfiltering, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren filters en filterdoeken in diverse soorten en maten. Komt er bij uw productieproces veel stof vrij? Dan is speciale stoffiltering onmisbaar. Voor deze filtertechniek leveren wij filters die zijn opgebouwd uit enkelvoudige of meervoudige lagen. Zo kunnen wij altijd de filtertechniek leveren die perfect past bij uw productieproces.

Advies nodig? Wij helpen u graag

Wij hebben al meer dan dertig jaar ervaring op het gebied van luchttechniek en kunnen u daardoor uitstekend adviseren over welke filtertechniek en -materialen voor uw bedrijf het meest geschikt zijn. Neem contact met ons op via ons online contactformulier of door te bellen naar 0416 – 28 62 40. Dan geven wij u persoonlijk advies.

Stel een vraag

Heeft u een vraag over onze producten? Vul dan het onderstaande contactformulier in, een van onze specialisten zal zo spoedig mogelijk reageren op uw vraag. Heeft u liever direct hulp? Bel dan +31 (0)416 286 240.

Bekijk alle categorieën

Bekijk in het onderstaande overzicht alle verschillende productcategorieën van Euro Manchetten. Naast de getoonde producten bieden wij diverse mogelijkheden voor maatwerkoplossingen.

TOONAANGEVEND PRODUCENT

Meer dan 30 jaar actief op het gebied van flexibele verbindingen en luchttechniek en internationaal actief als toonaangevende producent.

UNIEKE TECHNIEKEN

Beschikking over een aantal unieke (snij)technieken, waarbij wij de enige in Nederland zijn die deze technieken succesvol kunnen uitvoeren.

UITERMATE FLEXIBEL

Uitermate flexibel: wij bieden zowel voor specifiek maatwerk als voor eventuele last minute spoedwerkzaamheden gepaste oplossingen.