filter slider

Luchtfiltering

Goede luchtfiltering is voor mensen en dieren van levensbelang. Schone lucht zorgt voor een goede gezondheid en voorkomt of vermindert gezondheidsklachten zoals allergie. Daarnaast is schone lucht essentieel voor kritische omgevingen zoals laboratoria, operatiekamers, cleanrooms en farmaceutische productieprocessen.

Luchtfiltering

Informatie

Door steeds meer inzicht in het belang van een schone werkomgeving begint luchtfiltratie een steeds belangrijkere rol te spelen in het productieproces.

Omdat de eisen voor een schone lucht steeds strenger worden en steeds meer mensen gezondheidsproblemen krijgen als gevolg van fijnstof worden er steeds hogere eisen gesteld aan de luchtfilters voor mechanische ventilatie en luchtbehandelingsinstallaties.

Mogelijkheden

Als aanvulling op ons assortiment aan producten voor luchtbehandeling en klimaatbeheersing levert Euro Manchetten ook luchtfilters in vele soorten en maten en in elke gewenste filterklasse.

Omdat kwaliteit en klantgericht denken bij Euro Manchetten voorop staan verkopen wij ook filters die voldoen aan de geldende kwaliteitseisen.

Filterdoeken

Synthetisch filterdoek wordt vaak als voorfilter gebruikt in allerlei typen luchtbehandelingssystemen. Het filterdoek is leverbaar in meerdere uitvoeringen qua filterrendement en qua dikte. Wij leveren twee verschillende soorten filterdoek:

  • Synthetisch filterdoek (op rol of op maat gesneden)
  • PPI filtermateriaal

Dit laatste is een zwart, geschuimd filtermedium dat enigszins reinigbaar is. De filterklassen lopen van G1 tot M6, afhankelijk van het soort filterdoek.

 

Stel een vraag

Heeft u een vraag over onze producten? Vul dan het onderstaande contactformulier in, een van onze specialisten zal zo spoedig mogelijk reageren op uw vraag. Heeft u liever direct hulp? Bel dan 0416 - 28 62 40.

Gerelateerde producten

Naast luchtfiltering bieden wij nog verschillende andere filtertechnieken. In het onderstaande overzicht ziet u over welke producten wij beschikken met betrekking tot filtertechniek.


Producten

Technieken

Contact