Luchtfilter

GEEF FIJNSTOF GEEN KANS MET EEN LUCHTFILTER VAN EURO MANCHETTEN

Ondanks internationale klimaatakkoorden en nationale wetgeving is de uitstoot van veel fijnstof nog altijd een probleem. Steeds meer mensen krijgen als gevolg hiervan gezondheidsproblemen. De eisen die worden gesteld aan schone lucht worden dan ook alsmaar strenger. Dat geldt eveneens voor een luchtfilter van een mechanische ventilatie en luchtbehandelingsinstallatie. Gelukkig staan zowel kwaliteit als klantgericht denken voorop bij Euro Manchetten. Bij ons vindt u altijd de luchtfilters die voldoen aan de geldende kwaliteitseisen.

BELANGRIJKE BRANCHES WERKEN AL MET ONS LUCHTFILTER

Euro Manchetten in Kaatsheuvel is al tientallen jaren dé specialist in flexibele verbindingen en luchttechniek, met behulp van manchetten en compensatoren. U vindt onze producten zoals een luchtfilter terug in de branches energie, installatietechniek, klimaatbeheersing, pharma & chemie en zuivel. Onze missie is: ‘Door vakkundig maatwerk een passende oplossing bieden voor al onze klanten’. Uitgangspunt hierbij is altijd het budget plus de wensen en eisen van de opdrachtgever. Omdat we gebruikmaken van een zeer modern machinepark en productie in eigen huis, kunnen wij korte levertijden garanderen.

Stel een vraag

Heeft u een vraag over onze producten? Vul dan het onderstaande contactformulier in, een van onze specialisten zal zo spoedig mogelijk reageren op uw vraag. Heeft u liever direct hulp? Bel dan +31 (0)416 286 240.

HOGERE EISEN EN TOCH LAGERE KOSTEN; HET KAN!

Maar het stellen van hogere eisen wil niet per se zeggen dat het ook duurder wordt. Waar vroeger de meer kostbare filtratiesystemen noodzakelijk waren, is heden ten dage een filterzak afdoende. Deze is tegelijk kostenbesparend en eenvoudig in het gebruik. Bij Euro Manchetten leveren we filterzakken, -slangen en –enveloppen aan iedere industrie. Elke toepassing kan op maat worden gemaakt in ons eigen atelier. De kwaliteit van ons luchtfilter is zoals u die van ons mag verwachten: uitstekend. We zorgen dat we permanent op de hoogte zijn van de nieuwste materialen en productietechnieken.

Behalve voor een luchtfilter kunt u bij Euro Manchetten eveneens terecht voor stoffiltratie. Door de toepassing van de meest geschikte viltsoorten creëren wij een hoge efficiëntie en filtratiesnelheid. Onze luchtfilters zijn bij uitstek geschikt voor stoffige omgevingen. Daarnaast verzorgen wij meer specialistische uitvoeringen, ten behoeve van onder meer de bestrijding van vochtigheid, vlamvorming, verstopping, slijtage en explosiegevaar.

TOONAANGEVEND PRODUCENT

Meer dan 30 jaar actief op het gebied van flexibele verbindingen en luchttechniek en internationaal actief als toonaangevende producent.

UNIEKE TECHNIEKEN

Beschikking over een aantal unieke (snij)technieken, waarbij wij de enige in Nederland zijn die deze technieken succesvol kunnen uitvoeren.

UITERMATE FLEXIBEL

Uitermate flexibel: wij bieden zowel voor specifiek maatwerk als voor eventuele last minute spoedwerkzaamheden gepaste oplossingen.