Luchtfiltratie

Goede luchtfiltering is onmisbaar in uiteenlopende sectoren. Schone lucht speelt een zeer belangrijke rol in ons leven en de invloed op lange duur van een ongezonde omgeving wordt meer en meer onderzocht. De gevolgen van fijnstof worden bijvoorbeeld steeds inzichtelijker. Om de lucht schoner te maken, wordt luchtfiltering in alle soorten en maten toegepast. Dankzij nieuwe normeringen is het steeds beter mogelijk om per situatie het juiste filtermateriaal te kiezen.

Certificering op het gebied van luchtfiltering

De norm ISO 16890 is speciaal opgezet als richtlijn voor luchtfilters. Het bestaat uit vier filterklassen:

  • PM1
  • 5
  • PM10
  • Coarse

Hierin worden de deeltjesgrootte bepaalt, welke afgevangen wordt door het filtermateriaal. PM1 is hier de hoogste filtratie van lucht met verontreinigingen groter dan 1 Mµ.

Stel een vraag

Heeft u een vraag over onze producten? Vul dan het onderstaande contactformulier in, een van onze specialisten zal zo spoedig mogelijk reageren op uw vraag. Heeft u liever direct hulp? Bel dan 0416 204 141.

Verschillende filtertechnieken voor uiteenlopende toepassingen

Euro Manchetten & Compensatoren biedt verschillende soorten luchtfiltering aan voor uiteenlopende toepassingen, die volgens de richtlijnen samengesteld kunnen worden. U heeft onder andere de keuze uit filterzakken, -matten en paneelfilters. Ook kunnen we naast luchtfiltering andere vormen van filtratie verzorgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan stoffiltratie, maar zeker ook aan vloeistoffiltratie.

Ontvang een luchtfilter op maat

Aan welke normen uw luchtfiltering ook moet voldoen: wij hebben de juiste producten om u hierin te ondersteunen. Dit realiseren we door een breed productaanbod met diverse compensatoren en manchetten te bieden, maar ook door maatwerk te leveren. Zoekt u een oplossing op het gebied van luchtfiltering? Dan verzorgen wij deze graag voor u. Neem contact met ons op via het onderstaande contactformulier of bel naar 0416 – 28 62 40. Waar nodig voorzien we u dan ook van persoonlijk advies.

TOONAANGEVEND PRODUCENT

Meer dan 30 jaar actief op het gebied van flexibele verbindingen en luchttechniek en internationaal actief als toonaangevende producent.

UNIEKE TECHNIEKEN

Beschikking over een aantal unieke (snij)technieken, waarbij wij de enige in Nederland zijn die deze technieken succesvol kunnen uitvoeren.

UITERMATE FLEXIBEL

Uitermate flexibel: wij bieden zowel voor specifiek maatwerk als voor eventuele last minute spoedwerkzaamheden gepaste oplossingen.