Balg

BALG BESCHERMT UW MACHINES ÉN MENSEN

Bent u op zoek naar een bescherming voor bewegende machinedelen in uw onderneming? Of misschien wilt u juist een protectie voor uw medewerkers tégen deze bewegende delen. In beide gevallen is een balg van Euro Manchetten een uitstekende oplossing. Een vouwbalg of bellow beschermt de gevoelige en kostbare machineonderdelen, essentieel voor het vervaardigen van uw kwaliteitsproducten, tegen allerlei schadelijke invloeden van buitenaf. Tegelijk voorkomt deze ook verwondingen bij uw werknemers, bijvoorbeeld door beknelling van lichaamsdelen. Een vouwbalg is dus uitermate belangrijk bij het tegengaan van bedrijfsongevallen.

BALG NODIG? EURO MANCHETTEN HELPT U AAN DE BESTE

Euro Manchetten heeft inmiddels ruim 30 jaar ervaring met flexibele verbindingen en processen van luchtbehandeling. Als het om een balg gaat, verzekert u zich bij ons van de beste keus. Wij weten als geen ander dat ieder bedrijf weer anders is en soms oplossingen op maat verlangt. Daar hebben wij ons specialisme van gemaakt. Met onze uitgebreide kennis op het gebied van techniek en materialen, plus een up-to-date productiefaciliteit, zijn wij de perfecte partner. Vraag daarom meteen een offerte aan bij Euro Manchetten.

Stel een vraag

Heeft u een vraag over onze producten? Vul dan het onderstaande contactformulier in, een van onze specialisten zal zo spoedig mogelijk reageren op uw vraag. Heeft u liever direct hulp? Bel dan +31 (0)416 286 240.

OOK VOOR HET STOFVRIJ EXPORTEREN VAN STORTGOEDEREN

Bij Euro Manchetten kunt u eveneens terecht voor een balg die geschikt is voor het stofvrij exporteren van allerlei stortgoederen. Deze zogeheten beladingsbalgen worden vaak toegepast in de transportwereld; ze dienen als verbindingsstuk voor het stofvrij beladen van goederen als poeders en granulaten. Via balgen kunnen deze veilig worden vervoerd door leidingen, en reduceren ze tegelijkertijd vervuiling en verspilling tot een absoluut minimum. Onze beladingsbalgen zijn verkrijgbaar in een gestikte of gelaste uitvoering met steunringen, afstandhouders, koppelstukken en op maat gemaakte aansluitingen.

Welke balg u ook zoekt, bij ons vindt u er altijd een tegen een zeer scherpe prijs. Bovendien kunnen deze in ons eigen atelier op maat worden gemaakt en ook snel bij uw bedrijf worden afgeleverd. U kiest bovendien voor een stukje gemak, in plaats van dat u zelf aan de slag moet met allerlei beschermingsmaterialen.

TOONAANGEVEND PRODUCENT

Meer dan 30 jaar actief op het gebied van flexibele verbindingen en luchttechniek en internationaal actief als toonaangevende producent.

UNIEKE TECHNIEKEN

Beschikking over een aantal unieke (snij)technieken, waarbij wij de enige in Nederland zijn die deze technieken succesvol kunnen uitvoeren.

UITERMATE FLEXIBEL

Uitermate flexibel: wij bieden zowel voor specifiek maatwerk als voor eventuele last minute spoedwerkzaamheden gepaste oplossingen.