Luchtbehandeling

REVOLUTIONAIRE SYSTEMEN VOOR LUCHTVERVERSING

Revolutionair is onze luchtverversing met een airsock, oftewel een luchtverdeelslang. De steeds hoger wordende internationale eisen die gesteld worden aan ons werkklimaat en de bijbehorende luchtbehandeling, heeft geresulteerd in de ontwikkeling van textiele luchtkanalen. Bij de poreuze, verdringingsluchtverdeelslang van Euro Manchetten brengt de uit geweven textiel gefabriceerde slang de lucht via miljoenen minuscule ‘poriën’ in de te klimatiseren ruimte. Deze koelere lucht verdringt de aanwezige vervuilde lucht en zorgt op die wijze voor een maximale verversing en tochtvrije werkomgeving.

Als er grote vertrekken gekoeld, verwarmd of geventileerd moeten worden, kiest u voor onze airsocks met inductie: geperforeerde slangen. In een luchtverdeelslang met inductie is over de gehele lengte een op maat gemaakt perforatiepatroon verwerkt. Dit zorgt ervoor dat de met hoge snelheid ingeblazen lucht intensief wordt vermengd met die in de ruimte.

Zitten er in een bestaand luchtkanaal haakse aansluitingen, dan zijn dat punten waar veel werveling ontstaat. Laat Euro Manchetten hiervoor in zijn atelier een alternatief op maat vervaardigen, waardoor een meer gelijkmatige verdeling van de lucht ontstaat. Daardoor kunt u met een lager wattage van de ventilator toe, dus het is ook een energiezuiniger systeem. Tevens reduceert dit het geluid. Met onze manier van luchtbehandeling slaat u meerdere vliegen in één klap!

EURO MANCHETTEN, PERFECTE PARTNER IN LUCHTBEHANDELING

Euro Manchetten is inmiddels meer dan 30 jaar actief op het gebied van flexibele verbindingen en processen van luchtbehandeling. In die periode hebben wij ons ontwikkeld tot een toonaangevende producent, zowel in het binnen- als buitenland. Ons specialisme is het vinden van passende oplossingen voor alle klanten. Immers, ieder bedrijf en elke situatie is weer anders. Met onze kennis en ervaring op het gebied van techniek en materialen, in combinatie met een moderne productiefaciliteit, zijn wij de perfecte partner.

Stel een vraag

Heeft u een vraag over onze producten? Vul dan het onderstaande contactformulier in, een van onze specialisten zal zo spoedig mogelijk reageren op uw vraag. Heeft u liever direct hulp? Bel dan 0416 204 141.

KIES OOK VOOR LUCHTBEHANDELING OP MAAT

Een goede luchtbehandeling is voor iedere organisatie letterlijk van levensbelang. Of die nu bedoeld is om personeel onder ideale omstandigheden te laten werken, of om apparatuur optimaal te laten functioneren; uiteindelijk gaat het om hun duurzame inzet. De luchtkwaliteit op de werkvloer heeft een grote invloed op de gezondheid en productiviteit van de werknemers. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om een kantoor of een houtzagerij. Bij Euro Manchetten onderkennen we de essentiële waarde van luchtbehandeling. Omdat wij maatwerk leveren, kunt u bij ons voor alle toepassingen terecht.

TOONAANGEVEND PRODUCENT

Meer dan 30 jaar actief op het gebied van flexibele verbindingen en luchttechniek en internationaal actief als toonaangevende producent.

UNIEKE TECHNIEKEN

Beschikking over een aantal unieke (snij)technieken, waarbij wij de enige in Nederland zijn die deze technieken succesvol kunnen uitvoeren.

UITERMATE FLEXIBEL

Uitermate flexibel: wij bieden zowel voor specifiek maatwerk als voor eventuele last minute spoedwerkzaamheden gepaste oplossingen.