TOONAANGEVEND PRODUCENT

Meer dan 30 jaar actief op het gebied van flexibele verbindingen en luchttechniek en internationaal actief als toonaangevende producent.

UNIEKE TECHNIEKEN

Beschikking over een aantal unieke (snij)technieken, waarbij wij de enige in Nederland zijn die deze technieken succesvol kunnen uitvoeren.

UITERMATE FLEXIBEL

Uitermate flexibel: wij bieden zowel voor specifiek maatwerk als voor eventuele last minute spoedwerkzaamheden gepaste oplossingen.

Manchet afdichting

Een manchet kan gebruikt worden als afdichting tussen twee uiteinden van een leidingwerk. Ook is het mogelijk om er een machineonderdeel mee af te sluiten. Euro Manchetten & Compensatoren levert deze manchetten, waaronder excentrische manchetten, op maat. Hierdoor passen de manchetten gegarandeerd perfect op uw productiesysteem.

 

Een manchet afdichting voor iedere industrie

Een manchet of compensator is een flexibele verbinding die trillingen in een leidingwerk compenseert. Wanneer u een manchet nodig heeft als afdichting voor uw leidingen, kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Wij leveren namelijk diverse manchetten van verscheidene materialen, zoals rubber, weefsel en metaal. Ook is het mogelijk een excentrische manchet te bestellen. Wij kunnen iedere manchet op maat maken, zodat deze precies past op uw leidingen of machines. Onze bijzondere uitvoeringen zijn bovendien bestand tegen specifieke chemicaliën en extreme temperaturen. Zo hebben wij voor iedere industrie de geschikte manchet.

Maatwerk en een snelle service

Door onze innovatieve technieken kunnen wij maatwerk leveren. Onze snijmachines en lastechnieken zijn niet geheel geautomatiseerd. Hierdoor kunnen wij manchetten per stuk produceren en zijn er geen grote aantallen nodig om de productie rendabel te maken. Ook kunnen we gemakkelijk last minute spoedwerk leveren. Ook als u dus slechts één manchet afdichting of excentrische manchet nodig heeft, helpen wij u graag.

Profiteer van deskundig advies

Weet u niet precies welke manchet afdichting voor uw systeem het beste is? Of vraagt u zich af of een excentrische manchet noodzakelijk is? Wij hebben al meer dan dertig jaar ervaring met de ontwikkeling en productie van flexibele verbindingen en kunnen u dan ook uitstekend adviseren. Bel naar 0416 – 28 62 40 of stuur een bericht via ons online contactformulier. Dan ontvangt u persoonlijk advies.

Stel een vraag

Heeft u een vraag over onze producten? Vul dan het onderstaande contactformulier in, een van onze specialisten zal zo spoedig mogelijk reageren op uw vraag. Heeft u liever direct hulp? Bel dan +31 (0)416 286 240.