Rubber afdichting

RUBBER AFDICHTING VOORKOMT SCHADE EN VERHOOGT COMFORT

Als specialist in flexibele verbindingen weten we bij Euro Manchetten en Compensatoren dat in bepaalde gevallen een rubber afdichting de ultieme oplossing is. Zo is bijvoorbeeld de functie van rubbercompensatoren het opvangen van trillingen en uitzettingen in leidingwerk. Hierdoor wordt niet alleen schade aan deze leidingen voorkomen, maar eveneens aan pompen, afsluiters en machines. Bovendien beperken ze trillingen en daarmee geluidsoverlast. Toepassing van rubbercompensatoren draagt daarom bij aan een hoger comfort in de werk- en woonomgeving. Tevens vereenvoudigen ze het montagewerk.

Compensatoren van rubber worden vooral gebruikt in transportleidingen die koud en warm water vervoeren of onder meer gassen, oliën, vetten en levensmiddelen. Deze uiterst flexibele compensatoren worden bij ons vervaardigd uit versterkte synthetische rubbers. Dit maakt ze tot een breed geaccepteerd constructie-element in veel technische installaties. U vindt deze rubber afdichting van Euro Manchetten daarom terug in de branches Energie en Pharma & Chemie. Daar weten ze dat onze compensatoren onderhoudsvriendelijk zijn, een lange levensduur hebben en op maat kunnen worden gemaakt.

RUBBER AFDICHTING NODIG? EURO MANCHETTEN!

Euro Manchetten heeft drie decennia aan ervaring met én vakkennis over flexibele verbindingen. Ook voor luchtbehandeling heeft u aan ons een innovatieve en vindingrijke partner. Als het een rubber afdichting betreft, verzekert u zich bij ons altijd van een passende oplossing. Door onze grote klantenkring weten we dat ieder bedrijf weer anders is en op maat wil worden bediend. Onze uitgebreide kennis van technieken en materialen komt hierbij uitstekend van pas.

Behalve voor rubber afdichtingen zoals compensatoren richten wij ons op vier andere productgroepen: filtertechniek, flexibele manchetten, balgen en airsocks. Tevens leveren wij aanvullende producten en accessoires. Door constant op zoek te gaan naar de nieuwste technologieën, zijn we uitgegroeid tot het bedrijf dat er nu staat. Wat nooit is veranderd, zijn onze service en kwaliteit. Daar mag u óns op afrekenen!

Stel een vraag

Heeft u een vraag over onze producten? Vul dan het onderstaande contactformulier in, een van onze specialisten zal zo spoedig mogelijk reageren op uw vraag. Heeft u liever direct hulp? Bel dan +31 (0)416 286 240.

RUBBER, DE IDEALE BASIS VOOR TAL VAN TOEPASSINGEN

Dat laatste kunnen wij garanderen doordat we voor dit soort maatwerk bij ons kantoor in Kaatsheuvel een eigen productievoorziening hebben. Rubber vormt eveneens de ideale basis voor tal van andere toepassingen naast compensatoren. Euro Manchetten werkt met diverse vormgevingstechnieken zoals extruderen en vulkanisatie. Daardoor zijn de mogelijkheden om verschillende vormen te fabriceren schier oneindig.

Vul nu het contactformulier in als u meer informatie wenst over de mogelijkheden van een rubber afdichting. Of laat ons weten waarmee wij u van dienst kunnen zijn. Tot ziens bij Euro Manchetten!

TOONAANGEVEND PRODUCENT

Meer dan 30 jaar actief op het gebied van flexibele verbindingen en luchttechniek en internationaal actief als toonaangevende producent.

UNIEKE TECHNIEKEN

Beschikking over een aantal unieke (snij)technieken, waarbij wij de enige in Nederland zijn die deze technieken succesvol kunnen uitvoeren.

UITERMATE FLEXIBEL

Uitermate flexibel: wij bieden zowel voor specifiek maatwerk als voor eventuele last minute spoedwerkzaamheden gepaste oplossingen.