TOONAANGEVEND PRODUCENT

Meer dan 30 jaar actief op het gebied van flexibele verbindingen en luchttechniek en internationaal actief als toonaangevende producent.

UNIEKE TECHNIEKEN

Beschikking over een aantal unieke (snij)technieken, waarbij wij de enige in Nederland zijn die deze technieken succesvol kunnen uitvoeren.

UITERMATE FLEXIBEL

Uitermate flexibel: wij bieden zowel voor specifiek maatwerk als voor eventuele last minute spoedwerkzaamheden gepaste oplossingen.

Rubber manchet verbindingen

Om twee uiteinden van een leidingwerk aan elkaar te koppelen, kunt u gebruikmaken van rubber manchet verbindingen. Door te kiezen voor rubberen manchet verbindingen kunt u de overlast door geluid en trillingen aanzienlijk verminderen. Euro Manchetten & Compensatoren levert allerlei manchetten en kan zeker de overgangsmanchet leveren dat u nodig heeft.

 

Innovatieve rubber manchet verbindingen

Innovatie staat bij ons hoog in het vaandel. We houden de trends op het gebied van flexibele verbindingen dan ook nauwlettend in de gaten. Hierdoor zijn we vaak koploper op het gebied van nieuwe productietechnieken. Branches waar rubberen manchet verbindingen gebruikt worden zijn bijvoorbeeld energie, voeding, klimaatbeheersing en de chemie. Zeker wanneer de overgangsmanchet aan strenge kwaliteitseisen moet voldoen, bent u bij ons aan het juiste adres.

Vereenvoudig de montage van leidingen en apparaten

Doordat rubberen manchet verbindingen de axiale en laterale beweging kunnen opnemen, kan de montage van leidingen en apparaten eenvoudig uitgevoerd worden. Daarnaast is het een duurzame en goedkope manier om flexibele verbindingen te realiseren.

Creëer een uiterst flexibele verbinding met een overgangsmanchet

Om twee installatiedelen goed met elkaar te kunnen verbinden, is een overgangsmanchet onmisbaar. Hierdoor vermindert of voorkomt u zelfs de kans op overdracht van geluid en trillingen, materiaalvermoeidheid en leidingbeschadigingen. Op deze manier verlengt u dus de levensduur van uw machines. Welke vorm van verbinding het beste resultaat voor uw machine oplevert, hangt van een aantal factoren af. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Temperatuur
  • Druk
  • Aard van de beweging

Plan gerust een persoonlijke afspraak in zodat wij u kunnen adviseren over de juiste overgangsmanchet. Wij leveren onder andere: verlopende manchetten, manchetten met een snelkoppeling, rubberen manchetten en pvc manchetten. Kunt u niet de juiste manchet afdichting vinden? Dan maken wij deze graag voor u op maat.

Neem contact met ons op

Vul ons online contactformulier in om een overgangsmanchet te bestellen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u op voorhand vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor maatwerk op het gebied van onder andere manchetten, compensatoren en zeildoekverbindingsstukken? Bel dan naar 0416 – 28 62 40.

Stel een vraag

Heeft u een vraag over onze producten? Vul dan het onderstaande contactformulier in, een van onze specialisten zal zo spoedig mogelijk reageren op uw vraag. Heeft u liever direct hulp? Bel dan +31 (0)416 286 240.