Stofafzuiging

UITERST DOELMATIGE EN BETAALBARE STOFAFZUIGING

Werkt of verblijft u in een omgeving waar veel stof vrijkomt en wilt u daar iets aan doen? Bij Euro Manchetten vindt u producten die zeer geschikt zijn voor stoffiltratie en luchtfiltratie. Laat ons zorgen voor een stofafzuiging die niet alleen uiterst doelmatig is, maar ook heel betaalbaar. Onze filters voor stoffige omgevingen zijn van een hoge kwaliteit en opgebouwd uit enkelvoudige- of meervoudige lagen. Met onze vakkennis en deskundigheid weten we welke viltsoorten hiervoor moeten worden gebruikt. Door een uitgekiend ontwerp wordt bovendien een maximaal filteroppervlak bereikt.

NABEHANDELING VOOR IEDER DENKBAAR PROCEDÉ

Voor specifieke toepassingen van stofafzuiging krijgt het materiaal, dat in de ontstoffingsproducten wordt gebruikt, een bijbehorende nabehandeling. Voor fijne en explosiegevaarlijke stoffen gaat het bijvoorbeeld om een antistatische bewerking. Werkt u met een procedé waarbij gloeiende deeltjes vrijkomen, dan zorgt Euro Manchetten voor een vlamdovende behandeling. Ter voorkoming van vochtigheid en nadelige effecten als verstopping, stroefheid en degradatie, wordt een antihydraulische bewerking voorgesteld. Met de Opticatch behandeling brengen we een gladde bovenlaag aan voor een hogere efficiëntie en weerstand tegen verstopping en slijtage. Dit laatste in gevallen waarbij fijne deeltjes met een hoge capaciteit en emissie voorkomen. Tevens kunt u bij ons terecht voor luchtbehandeling en klimaatbeheersing. Euro Manchetten levert luchtfilters in vele soorten en maten en in elke gewenste filterklasse. We voldoen hiermee aan de meest strenge normen.

TOONAANGEVEND PRODUCENT VOOR BINNEN- EN BUITENLAND

Wat let u om nader kennis te maken met onze onderneming in Kaatsheuvel? Als het om stofafzuiging gaat, heeft Euro Manchetten & Compensatoren een reputatie hoog te houden. Zowel in binnen- als buitenland staan wij op dit gebied bekend als een toonaangevend producent. Wij focussen ons hierbij op de Benelux, maar hebben onze werkzaamheden inmiddels uitgebreid naar deelmarkten in Europa, Amerika en zelfs Oceanië.

Stel een vraag

Heeft u een vraag over onze producten? Vul dan het onderstaande contactformulier in, een van onze specialisten zal zo spoedig mogelijk reageren op uw vraag. Heeft u liever direct hulp? Bel dan +31 (0)416 286 240.

STOFAFZUIGING? EURO MANCHETTEN LEVERT DE HOOGSTE KWALITEIT

Naast filtertechniek en stofafzuiging richten wij ons op nog eens vier productgroepen: flexibele manchetten, compensatoren, balgen en airsocks. Verder leveren wij met het oog hierop aanvullende producten en accessoires. Innovaties, zoals u die kunt aantreffen in onze airsocks, hebben altijd hoog in het vaandel gestaan bij Euro Manchetten. Immers, door voortdurend op zoek te zijn naar nieuwe technologieën, hebben we onze huidige omvang bereikt. Wat hetzelfde is gebleven, is het streven naar de beste service en hoogste kwaliteit. Vul daarom nu ons contactformulier in en laat weten waarmee wij u van dienst kunnen zijn. U zult er beslist geen spijt van krijgen!

TOONAANGEVEND PRODUCENT

Meer dan 30 jaar actief op het gebied van flexibele verbindingen en luchttechniek en internationaal actief als toonaangevende producent.

UNIEKE TECHNIEKEN

Beschikking over een aantal unieke (snij)technieken, waarbij wij de enige in Nederland zijn die deze technieken succesvol kunnen uitvoeren.

UITERMATE FLEXIBEL

Uitermate flexibel: wij bieden zowel voor specifiek maatwerk als voor eventuele last minute spoedwerkzaamheden gepaste oplossingen.